Ring til os
71 99 89 88
Ring til os
71 99 89 88

Udvendig malerarbejde

Kontakt os på +45 71 99 89 88 eller på kontakt@plusmaleren.dk

Udvendig maling i Aarhus omegn

Plus Maleren er din foretrukne malermester i Aarhus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og de tilstødende områder.

Tjenester inden for udendørsmaling

Har dit hjem, din facade eller gavl brug for en ny omgang udvendig maling i Aarhus? Det krævende nordiske vejr med dets regn, sne og skiftende temperaturer kan tære på dit hus og dets træværk. Hos Plus Maleren specialiserer vi os i udendørsmaling og kan revitalisere dit hjem, så det ser indbydende ud igen. Vi bruger kun de bedste udendørs malingprodukter og træbeskyttelsesmidler, som er designet til at modstå vejret og sikre, at dit hjem fortsætter med at se godt ud. Hvis dit hjem har brug for en grundigere behandling, tilbyder vi også algebehandling før malerarbejdet.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at få mere at vide om vores services eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os på (+45) 71 99 89 88 eller på e-mail kontakt@plusmaleren.dk. Du kan også udfylde vores online kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

Plusmaleren
Hos Plusmaleren lægger vi stor vægt på kvalitet og service, og at alt er i orden når vi afslutter opgaven.

Plusmaleren startede i 2018, og senere omdannet til ApS i 2022. Vi har over 15 års erfaring indenfor malerbranchen.

©2023 Plusmaleren. All Rights Reserved.

Udviklet af

Beregn din pris

Du kan få tilsendt din beregning på e-mail ved at udfylde formularen herunder. Vi vil desuden gerne have lov at kontakte dig og høre mere om dine behov, hvis du udfylder dine kontaktoplysninger.