Udvendig maling i Århus

Eksperter i udvendig maling

Alle opgaver med udendørsmaling

Trænger dit hus, din facade eller gavlen til en omgang udvendig maling i Århus? Det barske nordiske klima med regn, slud og skiftende temperaturer kan være hårdt ved bolig og træværk. Hos Plusmaleren er vi eksperter i udendørsmaling, og vi sørger for at friske din bolig op, så den fremstår flot. Vi anvender altid udendørs maling og træbeskyttelse, der er beregnet til at holde til vind og vejr for at sikre dig en bolig, som bibeholder sit flotte udtryk. Trænger din bolig til en større omgang, tilbyder vi også algebehandling inden maling.

Rådgivning om den rette maling til udvendig maling

Har du brug for vejledning om hvilken udendørs maling, der er den rigtige for dig? Vi har stor viden og erfaring indenfor maling, og vi står altid klar til at rådgive dig om den helt rette maling. Især ved udvendig maling er det vigtigt at vælge den rette maling, da det skal kunne holde til skiftende vind og vejr. Derfor kommer vi også gerne ud og ser din facade an for at finde den helt rette maling. Vi tilbyder et stort udvalg af maling, og vi har helt sikkert også en farve, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre nærmere om vores maleropgaver? Vi står altid klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag på telefon 71 99 89 88 eller på mail kontakt@plusmaleren.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

I vores malerbutik sælger vi også kvalitetsmaling til udendørs projekter.

Kontakt os 71 99 89 88
Skriv til os