Udendørs

Udendørs maleropgaver

Det barske nordiske klima med regn, slud og skiftende temperaturer kan være hårdt ved bolig og træværk. Samtidig er tidens tand med til at gøre førhen så fine huse, sommerhuse, terrasser etc. mere slidte at se på. Det kan både være til stor irritation for ejerne og påvirke husværdien negativt.
Hos Plusmaleren er vi eksperter i udendørs maleropgaver, hvor vi frisker boligen op, så den igen fremstår flot.

Vi tager os af både facademaling, reparation af murværk, træbeskyttelse samt maling af sommerhus, nybyggeri m.m.

For huse og ejendomme ved vi, hvor vigtig en pæn facade er. Både det private hjem og erhvervsbygninger efterlader et trist indtryk, hvis de er falmede og kedelige. Dertil er det vigtigt, at facaden er modstandsdygtig, så der ikke trænger vand og fugt ind i bygningen. Derfor hjælper vi naturligvis gerne med at reparere murværket for et både stærkt og visuelt imponerende resultat.

Foruden facademaling, er vi yderst dygtige inden for træbeskyttelse til f.eks. hele huse, facader, gavle, terrasse, hegn samt døre og vinduer.

Vi besigtiger naturligvis altid opgaven, da der kan være stor forskel på krav – afhængigt af hvor meget solen og regnvandet påvirker malingen. Derfor anvender vi forskellige olie- og malerprodukter, så du får en tilpasset løsning til din bygning.

Kvalitet giver de bedste resultater

Når man maler eller giver træbeskyttelse udendørs, er det vigtigt, der er styr på kvaliteten. Det skyldes førnævnte forhold omkring sol, vind og vintervejr, som alt sammen er hårdt ved vores bygninger. Bliver beskyttelsen brudt, kan man desværre opleve, at det går ud over levetiden på de byggematerialer, der skal holde huset fri fra de udendørs vejrforhold.

Af samme årsag anvender Plusmaleren altid produkter af høj kvalitet. Vi yder både individuel rådgivning og afgiver et komplet tilbud og arbejdsbeskrivelse på det forestående arbejde. Alle tilbud er naturligvis inkl. afdækning og oprydning efter afsluttet arbejde.

Netop kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning er faktisk områder, vi lader os anmelde på. Derfor kan du tage et kig på vores Anmeld Håndværker profil, hvor du kan læse om andre kunders gode oplevelser.

De mange tilfredse kunder og faglig anerkendelse fra håndværksspecialister var medvirkende til, at Plusmaleren vandt Årets Maler (0-1 ansatte) 2020 – en pris, der bliver overrakt til brancheshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne for at få genopfrisket hjem eller erhverv med professionelt udendørs malerarbejde.

Kontakt os 71 99 89 88
Skriv til os