Miljøvenligt malerarbejde

Professionel maler i Skanderborg med fokus på miljøvenlige løsninger

Plus Maleren udfører miljøvenligt malerarbejde i Aarhus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Vi leverer resultater af højeste kvalitet

Søger du en kompetent og erfaren maler i Skanderborg eller omegn til maling af lejlighed, udendørs træværk eller spartelarbejde? Så er vi hos Plus Maleren klar til at varetage dit projekt. Vores malerfirma består af dygtige og imødekommende malere med mere end 15 års erfaring i branchen, der alle udfører malerarbejde af enhver art. Derudover fungerer vi også gerne som underleverandør på renoveringsprojekter, uanset om du står som bygherre, eller om du blot renoverer hjemme i privaten. 

Hver dag leverer vi topresultater af højeste kvalitet, som vores kunder kan nyde godt af i mange år fremover. Vi har alle hjælpemidlerne, der skal bruges til at realisere dit malerprojekt, og vi pakker ikke bilen, før både du og vi er fuldt tilfredse med løsningen – en lappeløsning er nemlig aldrig svaret for os.

Skræddersyede løsninger af dygtige malere i Skanderborg 

Når du hyrer os som din maler i Skanderborg eller omegn, møder du eksperter i både indvendig maling og udvendig maling. Vi lytter til dine ønsker og idéer, så vi sammen kan skræddersy den løsning, der matcher dine behov. For at du kan træffe de bedste beslutninger, får du altid kyndig vejledning på baggrund af vores store faglige viden og praktiske erfaring. Hvis du ønsker det, tager også vi gerne hjem til dig i den indledende fase og giver inspiration og gode råd til relevante løsninger for dit hjem – helt gratis. 

Vi påbegynder altid vores arbejde med grundigt at undersøge, hvilken type maling din bolig behøver, og vi benytter naturligvis udelukkende højkvalitets maling. Vores farvepalette er bred, og du er garanteret maling i netop den farve, du ønsker. 

Vores høje service og store, tilfredse kundekartotek har givet Plus Maleren prisen som Årets Maler 2020, 2021, 2022. Det er vi meget stolte af, og hver dag forpligter vi os til at leve op til den fine anerkendelse.

Miljøvenlig maling for et mindre klimaaftryk

Maling har ofte en negativ effekt på klimaet, og det ønsker vi ikke at bidrage til. Tværtimod arbejder vi for passe på vores klode og mindske vores klimaaftryk ved at anvende miljøvenlig og svanemærket maling af højest mulig kvalitet. 

Ligesom vi sørger for at bruge gode produkter og materialer, bestræber vi os på at genbruge og affaldssortere i videst muligt omfang. Det betyder, at vi i praksis sørger for at genbruge bl.a. maling, malerspande, værktøj, pap, plastik og afdækning. 

Vi tør godt gå forrest i kampen mod forurening i malerbranchen, og ved at vælge os som din maler i Skanderborg bliver din bolig malet med omtanke for sundhed, miljø og forurening.

Kontakt os i dag 

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her