Malerbutik og malerforretning i Århus

Malerforretning og malerbutik

I vores malerforretning får du rådgivning om kvalitetsmaling. Vi forhandler den maling, som den professionelle maler bruger. Vi har et stort udvalg højkvalitets Nordsjø maling, som blandt andet kan benyttes til indendørsmaling, udendørsmaling og facademaling. Besøg vores malerbutik i Århus for at høre mere.

Indendørsmaling, udendørsmaling og facademaling

Uanset om det er stuen, skuret eller facaden, der skal have ny maling, så er det værd at benytte sig af kvalitetsmaling. Derfor sælger vi den maling, som vi selv benytter i vores professionelle virke – nemlig Nordsjø Maling. Læs mere om indendørsmaling, udendørsmaling og spartling.

Kvalitetsmaling: Køb Nordsjø maling i Århus

Vores malersvende benytter udelukkende Nordsjø maling, når der skal males for kunderne. Her får man nemlig den højeste kvalitet til malerarbejdet. Indendørsmaling såvel som udendørsmaling og facademaling fra Nordsjø fås i alle farvenuancer, og så er det en miljøvenlig maling. Udvalget i vores malerbutik er stort, så kig forbi og få et godt tilbud på malerens foretrukne maling.

Få rådgivning om kvalitetsmaling i vores malerforretning

I vores malerbutik finder du også altid de bedste råd til dit næste projekt. Der kan være mange spørgsmål, når du står overfor et malerprojekt, og vi er klar til at yde rådgivning og vejledning.

Hvis du ønsker professionel hjælp til selve malerarbejdet, så kan vi stille malersvende til rådighed. Uanset om du vil male selv eller have professionel hjælp, er du meget velkommen til at kigge forbi vores malerbutik og lagersalg til en uforpligtende snak.

Du kan også hente et tilbud på malerarbejde her.

Du finder os på Emiliedalsvej 9, 8270 Højbjerg

Du kan også altid ringe til os på telefon 42 46 65 00, sende en mail til kontakt@plusmaleren.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt vores malerbutik

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål til maling eller malerarbejde.

Kontakt os 71 99 89 88
Skriv til os