Maler i Tilst

Professionel maler i Tilst - vi er på pletten, men vi leverer altid et pletfrit resultat

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Vi udfører store og små opgaver

Et malerprojekt kan hurtigt gribe om sig og resultere i spørgsmål og bekymringer. Mangler du tiden eller lysten til at klare malerarbejdet på egen hånd, og søger du en professionel og pålidelig maler i Tilst eller omegn? Så er du kommet til den rette. 

Hos Plus Maleren møder du professionelle og dygtige malere, der hver dag sætter en ære i at levere resultater af højeste kvalitet. Når du vælger os som maler i Tilst, får du et malerfirma med mere end 15 års erfaring, og vi holder os altid opdaterede på de nyeste produkter og teknikker i faget.

Uanset om dine facader trænger til den helt store opfriskning, eller du drømmer om en ny farve på væggene i køkkenet, varetager vi gerne opgaven. Vi tilbyder nemlig alt fra indvendig maling til udvendig maling, og vi sikrer, at dit projekt udføres til perfektion.

Klimabevidst malerfirma i Tilst med fokus på miljøvenlige løsninger

Det ligger os højt på sinde at bidrage til et bedre klima, og vi tør godt gå forrest i kampen mod mindre forurening i malerbranchen. Vores mission er at udføre klimabevidst malerarbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten af resultatet. Derfor anvender vi svanemærket maling, så vi sammen kan sikre, at dit malerprojekt efterlader et mindre klimaaftryk. 

Derudover arbejder vi bevidst for at reducere vores belastning på miljøet ved at genbruge så mange af vores materialer og produkter som muligt. Det gælder f.eks. tomme malerspande, maling, værktøj, pap, plastik og afdækning. 

Ønsker du, at dit malerprojekt skal udføres med omtanke for miljø, forurening og sundhed? Så skal du vælge os som din maler i Tilst.

Altid kompetent vejledning og inspiration

Vores højeste prioritet i vores daglige arbejde er din tilfredshed, for vi ønsker naturligvis, at du vælger os igen til dit næste projekt. Derfor yder vi altid kompetent vejledning på baggrund af vores faglige viden og mangeårige erfaring i faget, så du kan træffe de rette valg. 

Vi tager også gerne hjem til dig i den indledende fase for at give god inspiration og råd til løsninger, der er relevante for netop din bolig. Sammen med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher dine ønsker og behov, så du kan få glæde af resultatet i mange år fremover. 

Vores høje service og store, tilfredse kundekartotek har resulteret i, at vi hos Plus Maleren har modtaget prisen Årets Maler de seneste tre år. Det er vi meget stolte af, og hver dag sørger vi for at leve op til den fine anerkendelse. 

Kontakt os i dag 

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få dit tilbud her

Få et uforpligtende tilbud