Maler i Skanderborg

Erfarent og miljøbevidst malerfirma - vi er din maler i Skanderborg

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Maler i Skanderborg med mere end 15 års erfaring

Skal du have malet hus eller lejlighed i Skanderborg, og mangler du tiden eller lysten til at klare projektet selv? Så er vi hos Plus Maleren klar til at varetage opgaven for dig. Med mere end 15 års erfaring i malerfaget er vi eksperter i indvendig maling og udvendig maling. Vi maler alt lige fra husfacader til indvendige vægge, og hver dag sætter vi en ære i at yde den bedste service og levere højkvalitets og langtidsholdbare løsninger. 

Når du vælger os som din maler i Skanderborg eller omegn, møder du glade og professionelle malere, der elsker det daglige arbejde med malerspandene og malerullerne. Du slipper for at tænke på malingtyper og tørretid – det har vi helt styr på. Vi giver naturligvis altid kompetent vejledning på baggrund af vores store faglige viden og praktiske erfaring, så du på et oplyst grundlag kan træffe de bedste valg. Har du brug for, at vi kommer ud til dig med gode råd, gør vi også det helt gratis.

Klimabevidst malerarbejde med svanemærket maling

En af vores højeste prioriteter i vores arbejde, er at bidrage til et bedre klima. Maling kan være belastende for miljøet, og derfor gør vi alt for at være på forkant med udviklingen indenfor klimabevidst malerarbejde. Vi bruger udelukkende miljøvenligt og svanemærket maling af topkvalitet, så vi kan mindske vores klimaaftryk. 

Derudover er vi meget bevidste om at genanvende størstedelen af vores materialer. Det gælder bl.a. tomme malerspande, værktøj, maling, pap, plastisk og afdækning. Gennem en reduceret affaldsmængde bidrager vi til en mindre miljøbelastning. Som unge malere går vi forrest i kampen mod mindre forurening i malerbranchen, og vores mission er at udføre et klimabevidst resultat af høj kvalitet. 

Vælg os som din maler i Skanderborg, hvis du ønsker at male dit hjem med omtanke for miljø, forurening og sundhed.

Vi er Årets Maler

På grund af vores høje service og mange glade kunder er vi de seneste tre år blevet kåret som Årets Maler. Det er vi utroligt stolte over, men motivationen for vores daglige arbejde ligger naturligvis ikke i at vinde priser, men i at opbygge et stort og tilfreds kundekartotek ved at levere fejlfrie resultater ned til mindste detalje. Vi har håndværket i orden, og derfor kan du trygt lægge dit hjem i vores hænder.

Kontakt os i dag for et skarpt og uforpligtende tilbud

Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi varetager meget gerne dit projekt. Ønsker du at hyre os som dit malerfirma i Skanderborg, eller har du brug for at høre nærmere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du fanger os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvorefter vi hurtigst muligt vender tilbage til dig.


Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 

Få dit tilbud her

Få et uforpligtende tilbud