Maler i Silkeborg

Vi er din kompetente og miljøbevidste maler i Silkeborg

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

15 års erfaring og stor ekspertise

Søger du et dygtigt og professionelt malerfirma i Silkeborg med stor faglig viden indenfor faget? Så er du landet det rette sted. Her hos Plus Maleren har vi mere end 15 års erfaring i malerbranchen, og hver dag løser vi opgaver for glade kunder i Østjylland, der har brug for hjælp til indvendig maling og udvendig maling. 

Vi har opnået stor ekspertise indenfor alt malerarbejde, og du kan derfor trygt hyre os som din maler i Silkeborg, uanset om dit træværk mangler den rigtige træbeskyttelse, eller om du er i gang med en større renovering af din bolig – ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Vi giver dig kyndig rådgivning 

Et malerprojekt kan hurtigt få et større omfang end først antaget, og der er ofte mange spørgsmål og bekymringer, som trænger sig på. Når du vælger os som din maler i Silkeborg, slipper du for at tænke på malerudstyr, tørretid, spartling og lignende, og du er garanteret et slutresultat af højeste kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. 

Vi lytter altid til dine ønsker og behov og yder kompetent vejledning på baggrund af vores mangeårige erfaring og faglige viden, så du kan træffe de rette valg for dig. Har du brug for inspiration i den indledende fase, kommer vi også gerne helt gratis hjem til dig og rådgiver om løsninger, der passer til din bolig. 

Vores høje service og flotte resultater har de seneste tre år givet os prisen som Årets Maler. Det er vi meget stolte af, og vi ønsker naturligvis at leve op til den fine anerkendelse. Derfor sætter vi hver dag en ære i at udføre maleropgaver i topkvalitet for vores kunder.

Maler i Silkeborg med fokus på et bedre klima

Vi skal værne om vores klima, og vi tør godt gå forrest i kampen mod mindre forurening i malerbranchen. Af den grund står det højt på vores liste at anvende miljøvenlig og svanemærket maling for at sikre et mindre klimaaftryk. Derudover går vi højt op i at genbruge vores produkter, såsom tomme malerspande, maling, værktøj, pap, plastik og afdækning. På den måde bidrager vi til en mindre miljøbelastning. 

Ønsker du at male din bolig med omtanke for miljø, sundhed og forurening? Så skal du vælge os som din maler i Silkeborg.

Kontakt os i dag for professionelt udført malerarbejde

Hvad enten dine facader trænger til en opfriskning, eller din stue kalder på nye farver, er vi din maler i Silkeborg. Har du brug for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig af professionelle løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Du kan også fange os ved at bruge vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi er altid klar på at drøfte dit projekt, og vi giver dig naturligvis også et uforpligtende tilbud på en skarp pris. 

Vi har alle hjælpemidlerne til dit malerprojekt, og vi ser frem til at hjælpe dig i mål.

Få dit tilbud her