Maler i Risskov

Malerarbejde af højeste kvalitet - vi er din professionelle og miljøbevidste maler i Risskov

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Mere end 15 års erfaring i branchen

Står du overfor et malerprojekt, og ønsker du, at alle hjørner og kanter står helt skarpt? Så har du brug for en professionel og detaljeorienteret maler – og det er vi hos Plus Maleren. Når du vælger os som din maler i Risskov eller omegn, møder du et team af kompetente og imødekommende malere med mere end 15 års erfaring i branchen. 

Vi er eksperter inden for både indvendig maling og udvendig maling, og vi fungerer også gerne som underleverandør på diverse renoveringsprojekter. Ingen opgave er for stor eller for lille for os – vi klarer alle former for malerarbejde uanset omfang.

Maler i Risskov med fokus på miljørigtige løsninger

Hver dag sætter vi en ære i at levere flotte og langtidsholdbare resultater, som vores kunder kan få glæde af i mange år. Men vi er meget bevidste om, at maling kan være belastende for klimaet. Hos Plus Maleren ønsker vi at passe på kloden, og derfor gør vi dagligt forskellige tiltag for at mindske vores klimaaftryk. Det står højt på vores liste at anvende svanemærket maling, så du kan realisere dit malerprojekt med omtanke for miljø, forurening og sundhed. 

Derudover har vi stort fokus på genbrug og affaldssortering for at bidrage til en mindre miljøbelastning. Det betyder, at vi i praksis bestræber os på at genanvende så stor en del af vores produkter og materialer som muligt, som f.eks. maling, tomme malerspande, værktøj, plastik, pap og afdækning. 

Vælg os som dit malerfirma i Risskov for at opfriske din bolig med grøn samvittighed.

Vi lytter til dine ønsker og behov

Ikke to malerprojekter er ens, og derfor skræddersyr vi alle vores løsninger. Når du hyrer os som din maler i Risskov, lytter vi til dine ønsker, så vi sammen kan finde netop den malerløsning, der opfylder dine behov. Vi tilbyder altid kompetent vejledning på baggrund af vores faglige viden og mangeårige erfaring i faget, så du på et oplyst grundlag kan træffe de helt rette valg. 

Uanset om du holder af friske farver eller foretrækker en mere rolig farvepalette, garanterer vi, at vi har netop de farver, du ønsker. Desuden giver vi dig løbende opdateringer, så du holdes helt ajour på, hvordan dit projekt skrider frem. Det, mener vi, skaber de bedste rammer for et godt og tilfredsstillende samarbejde.

Brug for at høre nærmere? Kontakt os i dag

Mangler du tiden, lysten eller ressourcerne til at klare dit malerprojekt på egen hånd, varetager vi gerne opgaven som din maler i Risskov og omegn. Har du behov for at høre mere om, hvilke skræddersyede løsninger vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular. Vi er altid klar på en snak om dit projekt, og vi kommer også gerne hjem til dig med gode råd og inspiration til de bedste løsninger for din bolig – helt gratis.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her