Maler i Hadsten

Malerarbejde udført til perfektion - vi er din erfarne maler i Hadsten

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Vi udfører alle maleropgaver

Uanset om dit soveværelse trænger til nye farver, eller du er i gang med den helt store renovering af husets facader, så er vi her hos Plus Maleren klar til at varetage dit malerarbejde i Hadsten og omegn.

Vi er et godt og sammentømret team af malere med mere end 15 års erfaring i branchen. Det har sikret os stor ekspertise i alt fra indvendig maling til udvendig maling, og vi står også gerne som underleverandør på renoveringsprojekter, uanset om du er bygherre eller i gang hjemme i privaten. Du får således et utrolig kompetent og teknisk dygtigt malerfirma med alt udstyr i orden.

Maler i Hadsten med kunden i fokus

Når du vælger os som din maler i Hadsten, møder du glade og imødekommende medarbejdere, der hver dag sætter en ære i at udføre skræddersyede løsninger af højeste kvalitet lige efter dine ønsker – selvfølgelig altid indenfor aftalt tid. 

Vi lytter til dine idéer og behov og giver kyndig rådgivning på baggrund af vores mangeårige erfaring i branchen og store faglige viden, så du på et oplyst grundlag kan træffe de bedste beslutninger. Derudover sørger vi for løbende at opdatere dig i vores arbejde for at holde dig helt ajour på dit projekt. Det, mener vi, skaber de bedste rammer for et trygt og tilfredsstillende samarbejde for begge parter. 

Pga. vores høje service og hårde arbejde er vi kåret som Årets Maler 2020, 2021 og 2022, hvilket vi er meget stolte af. Vores motivation ligger dog naturligvis ikke i at vinde priser, men i at give dig som kunde flotte resultater, som du kan få glæde af i mange år.

Miljøvenlig maling for mindre miljøbelastning

Hos Plus Maleren ønsker vi at værne om vores klode ved at bruge de bedst producerede produkter. Derfor står det højt på vores liste at anvende svanemærket maling, så vi kan sikre, at dit malerprojekt efterlader det mindst mulige klimaaftryk. 

Udover at benytte miljøvenlig maling har vi også stort fokus på genbrug og affaldssortering for at bidrage til en mindre miljøbelastning. Af den grund bestræber vi os på at genbruge så stor en del af vores produkter og materialer som muligt. Det gælder bl.a. malerspande, maling, værktøj, pap, plastik og afdækning. 

Hvis du ønsker, at dit malerprojekt udføres med omtanke for sundhed, miljø og forurening, skal du vælge os som din maler i Hadsten. 

Brug for at høre nærmere? Kontakt os i dag

Skal vi varetage dit malerprojekt i Hadsten, eller har du blot behov for at høre mere om, hvilke skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du fanger os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvor vi hurtigst muligt vender tilbage til dig. Vi er altid klar på at drøfte din opgave uanset omfang, og du får selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på en skarp pris, så du ved, hvad du har med at gøre.

Få dit tilbud her