Maler i Galten

Brug for et professionelt og erfarent malerfirma? Vi er din lokale maler i Galten

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Ingen opgave er for stor eller for lille for os

Malerprojekter kan ofte ende i spørgsmål og bekymringer, og det er aldrig fedt at se sin malerdrøm stå ufærdigt hen. Mangler du tiden eller lysten til at svinge malerpenslerne på egen hånd, er vi hos Plus Maleren din professionelle maler i Galten og omegn. 

Vi er et sammentømret team af dygtige malere med mere end 15 års erfaring i branchen, og sammen har vi stor ekspertise indenfor både indvendig maling og udvendig maling. Derudover fungerer vi også gerne som underleverandør på renoveringsprojekter, uanset om du står som bygherre eller er i gang med en større renovering hjemme i privaten – ingen opgave er for stor eller for lille for os. 

Glade og tilfredse kunder er motivationen for vores daglige arbejde. Derfor forpligter vi os hver dag til at levere topresultater af højeste kvalitet, som vores kunder kan få glæde af i mange år fremover. Du kan derfor trygt lægge dit hjem i vores hænder.

Malerfirma i Galten med fokus på miljøvenlige malerløsninger

Klimaet ligger os højt på sinde, og vi tør godt gå forrest i kampen mod mindre forurening i vores branche. Vores mission består i at udføre klimabevidst malerarbejde uden at gå på kompromis med de flotte resultater og den høje kvalitet. Derfor anvender vi miljøvenligt og svanemærket maling i vores daglige arbejde for at mindske vores klimaaftryk mest muligt. 

Af samme grund bestræber vi os også altid på at genbruge og affaldssortere. I praksis betyder det, at vi genbruger de fleste af vores materialer og produkter, såsom maling, malerbøtter, værktøj, plastik, pap og afdækning. På den måde bidrager vi til en mindre miljøbelastning og en renere klode. 

Ønsker du at male din bolig med fokus på sundhed, miljø og mindre forurening? Så skal du vælge Plus Maleren som din maler i Galten.

Vi skræddersyr løsninger efter dine behov

Du har naturligvis ønsker og idéer til dit malerprojekt, og dem sørger vi for at implementere i vores skræddersyede løsninger. Vi lytter til dine behov og yder kompetent rådgivning på baggrund af vores store faglige viden og mangeårige praktiske erfaring, så du kan træffe de rette beslutninger.

Derudover tager vi også gerne hjem til dig i den indledende fase for at give dig inspiration og gode råd til løsninger, der er relevante for din bolig. Således kan vi sammen skabe et slutresultat lige efter dit hoved.Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her