Maler i Brabrand

Erfaren og klimabevidst maler i Brabrand - lad os varetage dit malerprojekt

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Professionel maler i Brabrand til alle former for malerarbejde

Står du overfor en større renovering af din bolig, eller trænger væggene i din stue til en opfriskning? Så er vi hos Plus Maleren klar til at hjælpe netop dig. Vi er din professionelle og detailorienterede maler i Brabrand og omegn, der udfører alle former for indvendig maling og udvendig maling.

 Hver dag sætter vi en ære i at levere resultater af højeste kvalitet til vores kunder, og på baggrund af vores store faglige viden og mere end 15 års erfaring i branchen er du sikret kyndig rådgivning og vejledning gennem hele processen. På den måde kan du på et oplyst grundlag træffe de rette beslutninger for dig og netop dine behov. Vi giver dig løbende opdateringer under arbejdet og svarer altid på de spørgsmål, du måtte have. Det, mener vi, skaber de bedste rammer for et godt og tilfredsstillende samarbejde.

Årets Maler tre år i træk

Vi går højt op i vores arbejde, og vi pakker aldrig bilen igen, før både du og vi er fuldt tilfredse med resultatet. Derudover behandler vi naturligvis altid din bolig med stor respekt, da det kræver tillid at lade fremmede ind i sit hjem. Vores store fokus på god service, høj kvalitet og glade kunder har resulteret i prisen for Årets Maler 2020, 2021 og 2022, hvilket vi er meget taknemmelige for. Dog ligger vores motivation for vores arbejde selvfølgelig ikke i at vinde priser, men i at levere slutresultater af højeste kvalitet, som vores kunder kan få glæde af i mange år fremover. Vi sætter malerpletten over i’et – men vi leverer selvfølgelig altid et pletfrit stykke arbejde.

Malerfirma med fokus på miljøvenlige løsninger

At bidrage til et bedre miljø er en af vores højeste prioriteter i vores dagligdag. Derfor sørger vi altid for at anvende den mest miljørigtige maling, så vi kan male med omtanke for både miljø, sundhed og forurening. Når du hyrer os som maler i Brabrand, garanteres du, at dit hjem bliver malet med svanemærket maling, hvormed dit malerprojekt efterlader et mindre klimaaftryk. 

Vores største mission er at sikre mindst muligt affald for at bidrage til en mindre miljøbelastning. I praksis betyder det, at vi sørger for at genbruge så stor en del af vores produkter og materialer som muligt. Det gælder f.eks. tomme malerspande, maling, værktøj, pap, plastik og afdækning. Vælg os som din maler i Brabrand, hvis du, ligesom os, ønsker at værne om vores klode.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi være din maler i Brabrand, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon eller mail. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi hurtigst muligt vender tilbage til dig. Så tager vi en snak om dit malerprojekt, og vi kører også gerne ud til dig og giver kompetent rådgivning og god inspiration – helt gratis.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her