Maler i Aarhus

Brug for et kompetent og klimabevidst malerfirma? Vi er din maler i Aarhus

Plus Maleren udfører indendørs malerarbejde i Århus, Risskov, Brabrand, Tilst, Odder, Viby J, Højbjerg, Hasselager og omegn.

Vi udfører alle maleropgaver

Har regn, slud og skiftende temperaturer slidt på dine facader, eller trænger dit badeværelse til en frisk omgang maling? Så varetager vi hos Plus Maleren meget gerne dit malerarbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Med mere end 15 års erfaring i branchen er vi eksperter i både udvendig maling og indvendig maling, så din bolig altid fremstår flot og indbydende. 

Når du indgår et samarbejde med os, møder du glade malere, der hver dag sætter en ære i at levere de absolut bedste resultater af højeste kvalitet. For at du får lige netop den løsning, der matcher dine behov, lytter vi naturligvis til dine ønsker og idéer og yder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Derudover tager vi også meget gerne ud til dig for at finde den rette maling – helt gratis. 

Vi rykker ud som maler i Aarhus / Århus og omegn, så du altid kan få udført dine maleropgaver i Østjylland af et professionelt og dygtigt malerfirma.

Malerfirma i Aarhus, der værner om miljøet

I dag ligger klimaet langt de fleste på sinde – og det gør det selvfølgelig også hos os. Vi er bevidste om, hvor belastende maling kan være for miljøet, og hver dag arbejder vi på at mindske vores klimaaftryk. Når du vælger os som din maler i Aarhus, bliver din bolig udelukkende malet med miljøvenlig og svanemærket maling af højeste kvalitet. 

Derudover har vi stort fokus på genbrug og affaldssortering, så vi kan sikre en mindre miljøbelastning. Det betyder, at vi i vores daglige arbejde sørger for at genbruge så stor en del af vores produkter og materialer som muligt. Det gælder f.eks. tomme malerspande, maling, værktøj, plastik, pap og afdækning. 

Vælg os, hvis du ønsker at male din bolig med omtanke for sundhed, miljø og forurening – så bidrager vi sammen til en renere klode.

Årets Maler tre år i træk

Vores bestræbelser på at yde god service og levere løsninger af højeste kvalitet har resulteret i prisen Årets Maler 2020, 2021 og 2022. Det er vi utrolig stolte over, og vi har blot fået yderligere motivation for at skabe de absolut bedste resultater. Vi går langt for at gøre vores kunder glade, og vi pakker naturligvis aldrig malergrejet sammen, før både du og vi er fuldt tilfredse med resultatet. 

Vi er helt klar over, hvor stor en tillid det kræver at lade fremmede ind i sit hjem. Derfor behandler vi altid din bolig, som var det vores egen. Du kan derfor trygt vælge os som din maler i Aarhus.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Har du et malerprojekt i Aarhus eller omegn, som vi skal varetage, eller ønsker du at høre nærmere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os allerede i dag på telefon, mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvor vi hurtigst muligt vender tilbage til dig. Vi er altid klar på en snak om din opgave, og du får naturligvis også et helt uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 71 99 89 88 eller send en e-mail til kontakt@plusmaleren.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her