Indendørs

Indendørs maleropgaver

Det er de små detaljer og kvalificeret rådgivning, der sikrer dig det perfekte udtryk i din bolig eller virksomhed, når du får den malet.

Hos Plusmaleren har vi den holdning, at hvad end der er tale om nybyg eller renovering, så er det malingen samt farvevalget, som fuldender udtrykket.

Det indendørs malerarbejder sætter den sidste finish på rummet og kan påvirke den måde, vi opfatter det på. Farver skaber stemning, og derfor kan den rette rådgivning sikre, at du f.eks. oplever lavere puls og mere ro i dit arbejdsrum eller får bedre energi i et værelse, hvor kreativitet er vigtigt.

Farver skaber både kontraster, samler rum, sætter møblerne i fokus, skaber harmoni og meget mere. Det er ikke for sjov, at den danske designer Verner Panton sagde: ”Valg af farver rafler man ikke om. Det bør være en bevidst beslutning. Farver har mening og funktion”.

Plusmaleren er parat til at klare spartling, vægmaling, male træværk og lister samt foretage generelt renovering eller male i forbindelse med fraflytning.

Fordi farver har stor betydning for sindsstemningen såvel som det sidste touch på rummet, rådgiver vi selvfølgelig professionelt inden for farvevalg til både private og erhverv.

Stor respekt for vores kunder

Maling, kalkmaling, renovering og meget mere. Alle discipliner har det til fælles, at de foregår hos vores kunder. Her arbejder vi i andre menneskers hjem eller virksomheder, hvorfor vi husker kvaliteten i ethvert penselstrøg, og er meget påpasselige med oprydning.

Hos Plusmaleren starter et malerprojekt med nøje tilbudsgivning samt en god arbejdsbeskrivelse, så der ikke er tvivl om det arbejde, der skal laves.

Når vi arbejder, husker vi naturligvis altid afdækning og oprydning efter afsluttet arbejde. Generelt er vi grundige i vores proces, hvorfor vi tager forarbejdet med spartling, slibning, afrensning etc. lige så seriøst som malerarbejdet.

Det gør vi, fordi kvalitet er en del af vores DNA, og fordi vi lader alle vores kunder anmelde vores arbejde på anmeld-haandvaerker.dk, hvortil de modtager et link med deres slutfaktura.

Her kan kunden helt uforstyrret give sin ærlige mening af forløbet – og vi er stolte af at være i besiddelse af en Elite Smiley samt have vundet titlen som Årets Maler i 2020, på baggrund af netop fremragende kundeanmeldelser.

Ønsker du også at få udført prisbelønnet indendørs malerarbejde? Så kontakt Plusmaleren og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Kontakt os 71 99 89 88
Skriv til os