Indendørsmaling & maling af lejlighed i Århus

Indvendig maling af lejlighed af kompetent maler

Opgaver med indendørsmaling

Har du brug for en maler til maling af din lejlighed i Århus eller anden indvendig maling?  Så er du kommet til det rette sted. Hos Plusmaleren tilbyder vi indendørsmaling af høj kvalitet i Århus og omegn. Vi undersøger altid grundigt, hvilken type maling din bolig har brug for, og vi anvender udelukkende maling af høj kvalitet. Gennem samarbejdet med alle de store grossister kan vi tilbyde maling i netop den farve, du ønsker. Læs mere om kvalitetsmaling fra Nordsjø her.

Professionel maler til alt malerarbejder

Hos Plusmaleren udfører vi alle former for indendørs malerarbejde, lige fra maling af lejlighed til større renoveringer. Ingen opgaver er for store eller små. Vi har alle hjælpemidlerne, der skal bruges til dit malerprojekt. Har du været uheldig og fået en vandskade eller en forsikringsskade, står vi også klar til at hjælpe dig.

Årets maler

For os er service og høj kvalitet alfa omega. Vi samler på glade kunder, og vi går langt for at gøre vores kunder tilfredse. I 2020 vandt vi prisen for Årets Maler, og vi er igen i år nomineret til prisen. Vi går meget op i vores arbejde og resultater, og vi ser aldrig os selv tilfredse med en lappeløsning.

Skal vi stå for maling af din lejlighed?

Vil du høre mere om vores service og priser? Så kontakt os i dag på telefon 71 99 89 88 eller på mail kontakt@plusmaleren.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig om den helt rette type maling. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os 71 99 89 88
Skriv til os